
با نگاهی به زندگی بشر از دیر باز تا کنون می توان دریافت که یکی از مهمترین ابزارهای ارتباطی در زندگی آدمی استفاده از صوت می باشد که شاید بتوان آن را شاخص ترین پل ارتباطی میان انسانها برشمرد.
لزوم نیاز به استفاده از چنین ابزاری انسان اولیه را بر آن داشت که به اختراع زبان بپردازد و پس از آن با شکل گیری جوامع اولیه که در برگیرندۀ تعداد بیشتری از انسانها در کنار یکدیگر بوده است جهت ارتباط فی ما بین مراکز حکومتی با مردم ، نیاز مبرم به تقویت صدا و انتقال عمومی تر آن به عنوان مشکلی جدی مطرح گردید در آن عصر جهت حل این مسأله گروهی از انسانها با عنوان جارچیان شکل گرفتند که می توان آنان را به جرأت اولین تقویت کننده های صوتی جهت انتقال عمومی صدا دانست .
امابا شکل گیری صنعت و به دنبال آن تکنولوژی و با پیشرفت روزافزون دنیای الکترونیک ، همانگونه که آدمی بسیاری از امور سنتی خود را بر عهده ابزارهای الکترونیکی قرار داد برای تقویت و انتقال عمومی صدا نیز چاره ای اندیشید و این چاره جویی چیزی نبود مگر تعویض و جایگزینی جارچیان با تقویت کننده های صوتی الکترونیکی از قبیل آمپلی فایرها ، میکسرها ، رک های صوتی و ...
و بالاخره در دنیای امروز کمتر مکانی را می توان یافت که نیاز به پوشش صوتی نداشته باشد ، مساجد ، تکایا ، بیمارستانها ، سالنهای کنفرانس ، ورزشگاهها ، کارخانجات ، سالنهای نمایش ، فروشگاهها ، انبارها ، فرودگاهها ، هتل ها ، پارک ها ، سینماها ، پادگان ها ، ادارات ، رستوران ها ، مدرسه ها و ... از جمله مراکزی هستند که ادارۀ آنها بدون وجود یک سیستم صوتی یکپارچه هر گز امکانپذیر نخواهد بود .
لذا با توجه به اینکه لزوم وجود یک سیستم صوتی مناسب در اکثر نهادها و سازمانهای کشور امری بدیهی می باشد ، تمامی مراکزی از این قبیل در طول سالهای شکل گیری و فعالیت خود اقدام به ایجاد چنین سیستمی نموده اند اما متأسفانه در بیشتر مواقع موفق به دستیابی و بهره مندی از یک سیستم صوتی ایده آل نشده و همواره با مشکلاتی از قبیل نا مفهوم بودن صدا ، عدم تطبیق حجم صدا با فضای محیط ، قطع و وصل سیستم در هنگام استفاده ، بیرون رفتن حجم بالایی از صدا و ایجاد مزاحمت برای دیگران ، یکنواخت نبودن صدا در کل فضا ، ایجاد فیدبک های گوش خراش صوتی و ... مواجه بوده اند به طوریکه در بسیاری از مراکز استفاده از سیستم پیجینگ تحت تأثیر مسائل ذکر شده به امری غیر قابل انجام تبدیل شده است .
شرکت رسا الکترونیک با بهره گیری از کادری توانمند و متشکل از متخصصین تراز اول کشور و با پشتوانه مدتها تلاش ، تحقیق ، بررسی و انجام مطالعات دقیق و با اتکا به تجربۀ گرانبهای سالیان متمادی که در این عرصه اقدام به طراحی و اجرای سیستم های صوتی در نهاد ها و سازمانهای گوناگون میهن عزیزمان نموده است ، در حال حاضر به عنوان یکی از تخصصی ترین مراکز طراحی ، بهینه سازی و اجرای سیستم های صوتی و پیجینگ به شمار رفته و تمامی مساعی خود را در راستای ارائه خدمات نوین و منحصر به فرد که منطبق بر استانداردهای بین المللی باشد معطوف نموده است .
اندک شماری از مراکز متعددی که ما را شایسته خدمت و لایق همکاری در این حوزه دانسته اند در بخش مشتریان ما قابل رویت می باشد .
معرفی سیستم های صوتی و پیجینگ
با التفات به این نکته که در تمامی اماکن سازمانی اعم از دولتی یا خصوصی در راستای ایجاد یک پل ارتباطی جهت پیام رسانی عمومی بهترین رویکرد استفاده از سیستم هایی با توانایی ایجاد پوشش صوتی یکنواخت ، استاندارد و مناسب می باشد ، توجه به این مطلب ضروری خواهد بود که یک سیستم پیجینگ ایده آل در ساختار داخلی خود بر اساس چه ارکانی شکل گرفته و به کدامین فاکتورها و عوامل به صورت مستقیم و غیر مستقیم وابستگی کیفی و عملکردی دارد .
به طور کلی میتوان گفت یک سیستم پیجینگ از چهار بخش اساسی شکل گرفته است که عبارتند از :
1) ورودی ها مانند انواع میکروفن (مبدل سیگنال صوتی به سیگنال الکترونیکی) ، پخش صوت ، انواعDVD ، رایانه ها ، سامانه های هوشمند صوتی و . . .
2) آمپلی فایر (تقویت کننده تمامی ورودی ها)
3) خروجی ها که عمدتاً انواع مختلفی از بلندگوها (مبدل سیگنال الکترونیکی به سیگنال صوتی) می باشد
4) وایرینگ و کابل کشی ها (اتصال دهندۀ آمپلی فایر به تمامی ورودی ها و خروجی ها)
با توجه به مطالب عنوان شده می توان دریافت که ارزش عملکردی و تأثیر گذاری هریک از فاکتورهای فوق الذکر در کیفیت و سلامت نتیجۀ خروجی یک سیستم پیجینگ بسیار حائز اهمیت بوده و چنانچه یکی از المانهای تشکیل دهندۀ سیستم از کیفیت ساختاری مناسب برخوردار نبوده و یا اینکه بنا به هر دلیلی آسیب دیده و دارای اشکال باشد ، طبعا عملکرد سیستم صوتی را تحت الشعاع قرار داده و با مشکلات متعددی مواجه خواهد نمود و حتی ممکن است استفاده از سیستم را به طور کلی معدوم نماید .
اما مطلبی که اهمیت آن چه بسا بیشتر از رعایت سلامت و کیفیت المانهای به کار گرفته شده در یک سیستم صوتی می باشد انتخاب و جایگذاری صحیح المانهای یاد شده در ساختار سیستم خواهد بود که البته انجام این فرایند تخصصی مستلزم توجه به سه رویکرد اساسی در این حوزه می باشد ، نخست اینکه سیستم های مورد استفاده بایستی به لحاظ قدرت الکترونیکی و استحکام مکانیکی بر شرایط ساختاری فضای داخلی محیط منطبق باشد ، دوم اینکه تمامی عناصر به کار گرفته شده در یک سیستم پیجینگ می بایست به لحاظ توان تولیدی در طبقه قدرت و توان مصرفی در خروجی ها در یک راستا قرار داشته و از نمودار یکسانی تبعیت نمایند و در آخر نحوۀ جایگذاری بلندگوها در فضای موجود با رعایت فشار صوتی ایجاد شده توسط هر بلندگو و حفظ فاصلۀ استاندارد نزدیک ترین بلندگو با میکروفن بسیار حائز اهمیت می باشد .
چنانچه در مواردی پیام رسانی از حالت ساده و ابتدایی که معمولاً جهت تأمین توان و دریافت ورودی ها فقط نیاز به یک دستگاه آمپلی فایر دارد خارج شده و مصرف کننده فراخور شرایط محیطی و کاربری خود تمایل به ایجاد امکانات و توان بیشتری داشته باشد ، لاجرم بایستی از سیستم رک های صوتی استفاده نموده که به خوبی جوابگوی تمامی نیازهای مصرف کننده در این حوزه خواهد بود .
رک های صوتی معمولاً با توجه به نیازهای مصرف کننده و برحسب سفارش تولید شده و غالباً میتواند ترکیبی از دستگاههایی نظیر پنل آگاهنده (مانیتورینگ) ، پری آمپلی فایر (میکسر) ، پاور آمپلی فایرهای قدرت ( برحسب توان مورد نیاز) ، پخش صوت ، رادیو و کارتهای حافظه ، انتخاب کننده بلندگوها (اسپیکر سلکتور) و توزیع کنندۀ برق باشد .
انتخاب و ترکیب مناسب دستگاههای ذکر شده در یک رک صوتی بستگی به عواملی نظیر نیاز به امکانات جانبی ، نیاز به قطع و وصل قسمتهای مختلف ، نیاز به قدرت کنترل از چند نقطه و در نهایت صدای مورد نیاز و اندازه فضای پیام رسانی خواهد داشت .
شرکت رسا الکترونیک با هدف خدمت به میهن عزیزمان ایران اسلامی و در راستای رسالت نوآوری و بهینه سازی سیستم های الکترونیک در تمامی مراکز و نهادهای کشور پس از مدتها کوشش بی وقفه ، انجام مطالعات دقیق و همه جانبه ، بررسی و تحقیقات علمی در الگوهای استاندارد بین المللی و با پشتوانۀ سالها حضور موفق و درخشان در این عرصه و با در دست داشتن کارنامه ای بی نظیر از فعالیت های انجام شده در این حوزه ، در حال حاظر مفتخر است به عنوان یکی از برترین و بزرگترین طراحان ، تولید کنندگان و مجریان سیستم های صوتی و پیجینگ ، آماده ارائۀ خدمات به تمامی هموطنان عزیز در مراکز ، نهادها و سازمانهای دولتی و خصوصی باشد .
قابل ذکر است که برخی از فعالیتهای انجام شده در این راستا توسط شرکت رسا الکترونیک در بخش مشتریان ما قابل رویت می باشد .
- بازدید از محل انجام پروژه و مشاوره در راستای اجرا و اصلاح سیستم های صوتی و پیجینگ توسط تکنسین های کار آزموده و مجرب شرکت رسا الکترونیک به صورت رایگان انجام می پذیرد .
- طراحی ، نصب و اجرای کل سیستم به انضمام آموزش نحوۀ عملکرد و کاربری بهینه ، توسط متخصصین شرکت رسا الکترونیک در محل اجرای پروژه انجام خواهد گرفت .
- تمامی دستگاهها و ادوات استفاده شده به مدت یکسال دارای ضمانت در مقابل معایب ناشی از ساخت کارخانه و یا نصب تکنسین های شرکت می باشد .
- سازمان خدمات پس از فروش شرکت ، با بهره گیری از سیستمی نوین و کار آمد و با روندی پویا و طیفی گسترده به صورت بیست و چهار ساعته در تمامی ایام سال آمادۀ ارائۀ خدمات به مشتریان عزیز می باشد .
_
شرکت رسا الکترونیک از بدو تأسیس تا کنون محصولات متعددی را طراحی ، تولید و به بازار عرضه نموده است. برخی از این محصولات که دستاورد مدتها تلاش ، تحقیق و بررسی متخصصین این شرکت می باشند عبارتند از :
1) اکو تیونر آمپلی فایر ولتی مدل RA-11015 در سال 1381
2) بلندگوهای ستونی با سریال مشترک RTS درسال 1382
3) بلندگوهای ستونی با سریال مشترک RCS درسال 1383
4) دستگاه انتخاب زون سیستم های صوتی ( اسپیکر سلکتور ) مدل RS-1104 در سال 1383
5) ولوم کنترل ولتی مدل RC-245 در سال 1384
6) سامانه هوشمند آلارم و اذان ( زنگ خودکار ) مدل RA-3831 در سال 1384
7) راکت بازرسی فیزیکی ( راکت ردیاب موبایل ) مدل : RMD-300 در سال 1391
8) دستگاه بانک صوتی هوشمند مدل RM-938 در سال 1394
(معرفی و توضیحات کامل محصولات فوق در بخش محصولات قابل رویت می باشد)
نحوه ارائه خدمات و تعامل با مشتریان به ویژه مدارس در محصولات فوق الذکر ، تجربه گرانبهایی را در زنجیره تولید و پشتیبانی برای این شرکت به ارمغان آورده است .
ما در مسیر خود ثابت قدم و مصمم هستیم و همواره در جهت رشد و اعتلای میهن عزیزمان خواهیم کوشید .