
یکی از بزرگترین دغدغه های بشر از دیر باز تا کنون حفظ امنیت و نظارت بر نقاط مختلف محل زندگی و کار خود بوده است و به علت اهمیت و حساسیت این امر مهم ، صاحبان صنایع در تمامی ادوار زندگی بشر همواره به دنبال راهی در جهت انجام و ایجاد یک فناوری حفاظت و نظارت بدون نقص بوده و به همین تناسب روشهای متعدد و مختلفی را به کار گرفته اند .
یکی از متداول ترین روشهای به کار گرفته شده در ادوار گذشته استفاده از حصارهای بازدارنده و نیروی انسانی در سطح کلان بوده است که اگر چه تا حدودی خواستۀ بشر را تأمین می نموده است اما استفاده از چنین راه حلی صرفنظر از داشتن هزینه های هنگفت و مستمر دارای مشکلات بیشماری از قبیل وجود خطای انسانی ، عدم ثبت وقایع جهت پیگیری ، عدم پوشش کامل فضای مورد نظر ، احتمال کهولت در انجام کامل امور نظارتی و حفاظتی از جانب نیروی انسانی ، عدم امکان نظارت از راه دور و . . . بوده است که شاید وجود چنین مشکلات خطیری روشهایی از این دست را به رویکردی نا مناسب با کمترین بازدهی و گاهاً معدوم تبدیل نموده است .
بدیهی می باشد که بشر به موازات پیشرفت های گوناگون در تمامی ابعاد عرصه صنعت و تکنولوژی همواره به دنبال ابداع راهکاری مناسب که از کمترین میزان خطا و بیشترین مقیاس بازدهی بهره مند باشد بوده است ، تا این که بالاخره در دنیای امروز که عصر دیجیتال و الکترونیک لقب گرفته است آدمی همانگونه که بسیاری از امور سنتی خود را به تجهیزات و ماشین آلات الکترونیکی محول نمود ، به جای استفاده از روشهای سنتی در حفاظت و نظارت پیرامون خود نیز به استفاده از سیستم ها متمایل گردید و در نهایت سیستم هایی از این گروه نیز پس از یک دوره بلوغ تکنولوژیکی به مجموعه سیستمی با عنوان سیستم های مداربسته تبدیل گردیدند .
استفاده از سیستم های مداربسته جهت حفاظت و نظارت محیط پیرامون انسان در مقایسه با روشهای سنتی به مراتب کار آمد تر بوده و از بازدهی بالاتری برخوردار می باشد چرا که اولاً ضریب خطای انسانی را به صفر رسانیده و ثانیاً با استفاده از سیستم مداربسته تمامی فضای مورد نظر به طور کامل قابل پوشش خواهد بود ، ثالثاً تمامی وقایع و لحظات از این طریق قابل ثبت و پیگیری بوده در ضمن اینکه نظارت از راه دور نیز امکانپذیر می باشد .
اما موضوعی که در این میان حائز اهمیت خواهد بود توجه به این مطلب می باشد که در دنیای امروز با وجود تنوع بیشمار دوربین های مدار بسته و ملزومات پیرامون آنها و حضور گسترده فروشندگان و شرکت های متولی این گونه از سیستم ها که دارای قابلیت های گوناگون و قیمتهای متفاوتی می باشند ، مصرف کننده چگونه خواهد توانست از میان انبوه خدمات و کالاهای ارائه شده به انتخابی درست و منطقی دست یافته و اقدام به تهیۀ سیستمی متناسب با نیازهای موجود خود نماید به طوریکه اولاً به لحاظ داشتن امکانات و قابلیت ها پاسخگوی تمامی خواسته های مورد نظرش بوده و ثانیاً به لحاظ کیفیت و خدمات پس از فروش اطمینان خاطر کامل داشته و ثالثاً کالا و خدمات مورد نظر خود را به قیمت واقعی تهیه نماید.
بهترین و مطمئن ترین رویکرد در این حوزه قطعا استفاده از مشاوره و کارشناسی شرکت های معتبری می باشد که در وهلۀ نخست به لحاظ قانونی تأیید شده و دارای تمامی مجوزهای مربوطه بوده و مضاف بر آن سوابق حضور طولانی و درخشانی را در این عرصه داشته باشند و همچنین بتوانند رزومه کاری معتبری را جهت جلب اطمینان مشتریان خود ارائه نمایند .
شرکت رسا الکترونیک با بهره گیری از کادری توانمند و متشکل از متخصصین تراز اول کشور و با پشتوانه مدتها تلاش ، تحقیق ، بررسی و انجام مطالعات دقیق و با اتکا به تجربۀ گرانبهای سالیان متمادی که در این عرصه اقدام به طراحی و اجرای سیستم های مداربسته در نهادها و سازمانهای گوناگون میهن عزیزمان نموده است ، در حال حاضر به عنوان یکی از تخصصی ترین مراکز طراحی ،بهینه سازی و اجرای سیستم های مدار بسته به شمار رفته و تمامی مساعی خود را در راستای ارائۀ خدمات نوین و منحصر به فرد که منطبق بر استانداردهای بین المللی باشد معطوف نموده است .
اندک شماری از مراکز متعددی که ما را شایسته خدمت و لایق همکاری در این حوزه دانسته اند در بخش مشتریان ما قابل رویت می باشد.
_
با اندکی توجه به پیرامون خود در می یابیم که در دنیای امروز کمتر مکانی را می توان یافت که جهت نظارت به ادارۀ امور و حفظ امنیت خود نیاز به سیستم های مدار بسته نداشته باشد ، منازل مسکونی ، مغازه ها ، مجتمعات ساختمانی، مهد کودک ها ، مدارس ، مساجد ، فروشگاهها ، گالری ها ، کارگاهها ، کارخانجات ، انبارها ، شرکت ها ، رستوران ها ، هتل ها ، سینماها ، بیمارستان ها ، بانک ها ، مراکز ورزشی ، مراکز تفریحی ، مراکز گردشگری ، مراکز تجاری ، مراکز صنعتی ، موزه ها ، آموزشگاهها ، ادارات ، سازمانها ، پادگان ها و . . . همه و همه اندک شماری از اماکن کوچک و بزرگ متعددی هستند که لزوم نیاز به سیستم های مداربسته در آنها به خوبی احساس شده و حفظ امنیت و نظارت بر ادارۀ امور آنها بدون وجود چنین سیستم هایی بسیار مشکل و در پاره ای از موارد نا ممکن خواهد بود .
با توجه به اینکه سیستم های مدار بسته به عنوان ابزاری کار آمد و مطمئن در راستای حفاظت و نظارت محیط پیرامون انسان با شتابی روز افزون در حال ورود به تمامی اماکن و مراکز جوامع بشری می باشد التفات به این نکته امری ضروری خواهد بود که قبل از هر گونه اقدام در جهت ایجاد چنین سیستمی می بایست مسائل مهمی همچون ، هدف از ایجاد سیستم ، میزان توقع از عملکرد سیستم ، امکانات مورد نیاز در سیستم ، دسترسی های مورد نظر در سیستم و به طور کلی تمامی مواردی را که از چنین سیستمی مورد انتظار می باشد در نظر گرفته و سپس با توجه به شاخصه های از پیش تعیین شده اقدام به طراحی و اجرای سیستم مدار بسته نمود .
به طور کلی سیستم های مدار بسته به دو گروه سیستم های آنالوگ و سیستم های دیجیتال (تحت شبکه یا IP) دسته بندی می شوند ، البته لازم به ذکر می باشد که در هر دو گروه آنالوگ و دیجیتال جهت شکل گیری تصویر در ساختار داخلی دوربین از سیستم های دیجیتالی استفاده شده است اما تفاوت اساسی این دو مدل در ساختار تصویر خروجی و یا به عبارت بهتر در نحوۀ ارسال اطلاعات آنها برای دستگاه مرکزی می باشد ، به طوریکه در دوربین های آنالوگ تصویر خروجی بر اساس خطوط تلویزیونی شکل گرفته و بدیهی می باشد که اطلاعات ارسال شده توسط چنین دوربین هایی سیگنالهای آنالوگ الکترونیکی خواهد بود ، اما در نقطۀ مقابل در دوربینهای دیجیتال اطلاعات خروجی به صورت کدهای دیجیتالی و تحت پروتکل های شبکه برای دستگاه مرکزی ارسال می گردد.
از دیگر تفاوتهای این دو گروه می توان به کیفیت و وضوح تصویر اشاره نمود که با توجه به اینکه دوربینهای آنالوگ به علت نوع ساختار دارای محدودیت در رزولشن تصویر هستند در حالیکه دوربینهای دیجیتال فاقد چنین مشکلی می باشند لذا می توان نتیجه گیری نمود که کیفیت و وضوح تصویر خروجی در سیستم های دیجیتال به مراتب بهتر می باشد ، به انضمام اینکه دوربینهای دیجیتال از قابلیت های نرم افزاری و امکانات جانبی بیشتری برخوردار بوده و به همین سبب از انعطاف پذیری بالاتری بهره مند می باشند.
به عنوان یک مقایسه کلی می توان اظهار نمود که سیستم های دیجیتال با توجه به بهره گیری از ساختار به روز شده و پیشرفته تر ، از کیفیت ، وضوح ، امکانات ، دسترسی ها و انعطاف پذیری به مراتب بیشتری نسبت به سیستم های آنالوگ برخوردار می باشند اما از سوی دیگر سیستم های دیجیتال به لحاظ قیمت خرید و هزینه های نگهداری در مقایسه با سیستم های آنالوگ بسیار گران تر بوده و در بر گیرندۀ هزینه های جانبی بیشتری می باشند.
عمدتاً دوربین های آنالوگ برای استفاده در فواصل کوتاه و مساحتهای کوچکتر همچون مغازه ها ، کلاسهای درس ، اتاق ها ، گیشه ها ، راهروها و مواردی از این قبیل مناسب بوده و به خوبی پاسخگو می باشند ، اما چنانچه هدف از ایجاد سیستم مدار بسته رویت تصاویر در فواصل بیشتر و مساحتهای بزرگ تر با وضوحی در حد تشخیص چهره از چنین فواصلی می باشد توصیه می شود که از سیستم های دیجیتال استفاده به عمل آید.
با توجه به مطالب توضیح داده شده می توان نتیجه گرفت که به لحاظ کلی در ایجاد یک سیستم مدار بسته المانهای متعددی به کار رفته و شاخصه های بیشماری در تعیین نتیجۀ خروجی تأثیر گذار می باشند و بهترین رویکرد جهت حصول نتیجۀ مطلوب در این حوزه استفاده از کارشناسی و مشاورۀ شرکتهای معتبر و متخصص می باشد.
شرکت رسا الکترونیک با هدف خدمت به میهن عزیزمان ایران اسلامی و در راستای رسالت نوآوری و بهینه سازی سیستم های حفاظتی و نظارتی در تمامی مراکز و نهادهای کشور پس از مدتها کوشش بی وقفه ، انجام مطالعات دقیق و همه جانبه ، بررسی و تحقیقات علمی در الگوهای استاندارد بین المللی و با پشتوانۀ سالها حضور موفق و درخشان در این عرصه و با در دست داشتن کارنامه ای بی نظیر از فعالیت های انجام شده در این حوزه ، در حال حاضر مفتخر است به عنوان یکی از برترین و بزرگترین طراحان و مجریان سیستم های مداربسته ، آماده ارائۀ خدمات به تمامی هموطنان عزیز در مراکز ، نهادها و سازمانهای دولتی و خصوصی باشد.
قابل ذکر است که برخی از فعالیت های انجام شده در این راستا توسط شرکت رسا الکترونیک در بخش مشتریان ما قابل رویت می باشد.
- بازدید از محل انجام پروژه و مشاوره در راستای اجرا و اصلاح سیستم های مدار بسته توسط تکنسین های کار آزموده و مجرب شرکت رسا الکترونیک به صورت رایگان انجام می پذیرد .
- طراحی ، نصب و اجرای کل سیستم به انضمام آموزش نحوۀ عملکرد و کاربری بهینه ، توسط متخصصین شرکت رسا الکترونیک در محل اجرای پروژه انجام خواهد گرفت .
- تمامی دستگاهها و ادوات استفاده شده به مدت یکسال دارای ضمانت در مقابل معایب ناشی از ساخت کارخانه و یا نصب تکنسین های شرکت می باشد .
- سازمان خدمات پس از فروش شرکت ، با بهره گیری از سیستمی نوین و کار آمد و با روندی پویا و طیفی گسترده به صورت بیست و چهار ساعته در تمامی ایام سال آمادۀ ارائۀ خدمات به مشتریان عزیز می باشد
شرکت رسا الکترونیک از بدو تأسیس تا کنون محصولات متعددی را طراحی ، تولید و به بازار عرضه نموده است. برخی از این محصولات که دستاورد مدتها تلاش ، تحقیق و بررسی متخصصین این شرکت می باشند عبارتند از :
1) اکو تیونر آمپلی فایر ولتی مدل RA-11015 در سال 1381
2) بلندگوهای ستونی با سریال مشترک RTS درسال 1382
3) بلندگوهای ستونی با سریال مشترک RCS درسال 1383
4) دستگاه انتخاب زون سیستم های صوتی ( اسپیکر سلکتور ) مدل RS-1104 در سال 1383
5) ولوم کنترل ولتی مدل RC-245 در سال 1384
6) سامانه هوشمند آلارم و اذان ( زنگ خودکار ) مدل RA-3831 در سال 1384
7) راکت بازرسی فیزیکی ( راکت ردیاب موبایل ) مدل : RMD-300 در سال 1391
8) دستگاه بانک صوتی هوشمند مدل RM-938 در سال 1394
(معرفی و توضیحات کامل محصولات فوق در بخش محصولات قابل رویت می باشد)
نحوه ارائه خدمات و تعامل با مشتریان به ویژه مدارس در محصولات فوق الذکر ، تجربه گرانبهایی را در زنجیره تولید و پشتیبانی برای این شرکت به ارمغان آورده است .
ما در مسیر خود ثابت قدم و مصمم هستیم و همواره در جهت رشد و اعتلای میهن عزیزمان خواهیم کوشید .