
شرکت رسا الکترونیک با نام تجاری رسا الکترونیک آرتیمان در سال 1380 به طور رسمی فعالیت خود را به منظور تحقیق ، تولید و نو آوری در زمینه سیستم های الکترونیک آغاز نمود.
از زمان تاسیس شرکت تا به امروز همواره توانسته ایم به عنوان طراح ، مجری و مشاور ، پروژه های بیشماری را در راستای فعالیت های خود با نهاد های لشگری و کشوری ، موسسات دولتی و خصوصی ، مدارس و مراکز تجاری و صنعتی به انجام برسانیم .
وطیف وسیعی از مشتریان با رضایتمندی بالا و اعتمادی ارزشمند را در سراسر نقاط میهن عزیزمان (ایران اسلامی) به عنوان گنجینه ای گرانبها جذب نماییم.
اندک شماری از مشتریان شرکت رسا الکترونیک در بخش مشتریان ما قابل مشاهده بوده و امید آن داریم که در آتیه ای نزدیک به یاری ایزد منان و با اتکا به دانش و فناوری روز دنیا و بر پایه محوریت نظام خدماتی پیشرفته و استوار بر تعداد مشتریان عزیزی که ما را لایق خدمت و شایسته اعتماد می دانند بیافزاییم .
نظام خدماتی شرکت رسا الکترونیک همواره بر پنج اصل :
1) رضایتمندی مشتری 2) خلاقیت و نو آوری 3) بهره گیری از دانش و تکنولوژی روز دنیا4) گارانتی و خدمات پس از فروش منحصر به فرد 5) پشتیبانی پویا و 24 ساعته در تمامی ایام سال
استوار بوده و بهترین مهر تائید بر تبعیت از این لوح زرین نگاهی بر سوابق و نحوه عملکرد ما در این سالها می باشد .
امید است با پیروی از اصول یاد شده و به کارگیری المانهای پیشرفته قادر باشیم خدمات و محصولات کارآمدی را که شایسته هموطنان عزیزمان می باشد ارایه نماییم .
ادامه
با اندکی تفکر و تأمل در زندگی بشر می توان دریافت که آدمی در طول سالهای حیات خود همانگونه که مراحل مختلفی از رشد و تکامل را در دستیابی به توانایی ها و مهارتهای جسمانی و عقلانی طی می نماید ، به موازات آن حضور در نهادهای متعددی را تجربه کرده تا در نهایت به عنصری مفید ، توانا و کارآمد در جامعه تبدیل گردد .
اولین و مهمترین نهاد اجتماعی که بیشتر افراد جامعه حضور در آن را تجربه می نمایند خانواده می باشد ، این نهاد که از کوچکترین نهادهای اجتماعی می باشد نقش بسیار مهم و به سزایی را در پرورش و هدایت آدمی به سوی سجایای اخلاقی و پرهیز از رذایل رفتاری دارد .
اما بدیهی است که اگر چه بهره گیری از آموزش ها و اکتساب مهارتها و انتقال تجربیاتی که توأم با روابط عمیق عاطفی و سرشار از تفکرات و احساسات دلسوزانه در نهاد خانواده باشد بسیار لازم و تأثیر گذار خواهد بود اما به تنهایی در بر گیرندۀ تمامی فاکتورها و شاخصه های مورد نیاز ، به منظور آماده سازی کامل شخص جهت ورود به جامعه نخواهد بود .
دومین نهاد اجتماعی که انسان پس از خانواده حضور در آن را تجربه می نماید مدرسه می باشد که شاید بتوان از آن به عنوان تأثیر گذارترین حوزه در شکل گیری شخصیت اجتماعی بشر یاد کرد .
طبیعی می باشد که ورود فرد در حوزه ای به نام مدرسه در واقع تجربۀ حضور در جامعه ای جدید می باشد که به مراتب از وسعت بیشتری برخوردار بوده و از قوانین و شاخصه های متفاوتی نسبت به خانواده تبعیت می نماید ، اما آنچه که مسلّم است محوریت هر دو حوزه کاملاً یکسان و در راستای رسیدن به نتیجۀ واحدی می باشد .
اما یکی از متداول ترین دغدغه هایی که برای تمامی خانواده ها در خصوص حضور فرزندانشان در فضای مدرسه وجود دارد ، شکل گیری ارتباط و معاشرت با افراد ناسالم و نا بهنجار و به دنبال آن خروج از مسیر صحیح تربیتی و آموزشی می باشد ، که البته این دغدغه کاملا به قاعده و منطقی بوده و مسوولین محترم مدارس نیز همواره این موضوع را به عنوان یک مشکل بزرگ تلقی کرده و در جهت بر طرف نمودن آن کوشش می نمایند .
چنانچه دانش آموزی به هر علتی از فاکتورهای صحیح تربیتی برخوردار نبوده و میل به انواع سرکشی و ایجاد بی نظمی داشته باشد ، طبعا نیازمند لوازم و المانهایی در جهت به انجام رسانیدن افکار مشوش و مخرب خود می باشد و مشکل بزرگتر از آن جایی آغاز می گردد که چنین فردی اقدام به آوردن این وسایل ممنوعه به داخل مدرسه می نماید و به طور معمول از وجود این لوازم ممنوعه استفاده کرده و تلاش می نماید که به هر طریق ، دیگر دانش آموزان را نیز در این مسیر با خود همسو و همگام نماید .
یکی از مشکل ساز ترین لوازمی که ممکن است توسط یک دانش آموز خاطی به مدرسه ورود پیدا کند ، موبایل یا تبلت می باشد چرا که با توجه به روند پر شتاب تکنولوژی و رقابت شرکت های تولید کنندۀ تلفن همراه در عصر حاضر ، این وسیله به ابزاری تبدیل شده است که دسترسی های نرم افزاری و شبکه ای بسیار متنوعی را برای کاربر ایجاد می نماید که بعضاً بسیاری از آنها با توجه به بحرانی بودن سن یک دانش آموز نوجوان ، بسیار مخرب و در برگیرندۀ تهاجمات عمیق فرهنگی می باشد و از سوی دیگر با توجه به اینکه تلفن همراه یک شی گران قیمت در جامعه به حساب می آید ، به همراه داشتن و حمل آن توسط یک دانش آموز نوجوان بسیار خطرناک بوده و ممکن است وی را در معرض توجه افراد نادرست قرار داده به طوریکه در هنگام ربودن تلفن همراه ، به دانش آموز لطمه های فیزیکی و جسمانی غیر قابل جبرانی وارد نمایند ، کما اینکه گاها اخباری با این مضامین به گوش همگان رسیده است .
از دیگر اشیاء ممنوعه در مدارس که می تواند آثار مخرب بسیاری داشته و به ساختار فرهنگی ، تربیتی و پرورشی جامعۀ دانش آموزی لطمه های بی شماری وارد نموده و آنان را در معرض آسیب های جدی قرار دهد می توان به بستۀ سیگار ، فلش های حاوی برنامه های ضد فرهنگی ، سلاح سرد و لوازم آرایش اشاره نمود .
والبته پر واضح می باشد که ورود تمامی وسایلی از این قبیل توسط یک دانش آموز به فضای مدرسه به لحاظ قانونی ممنوع بوده و در صورت مشاهده توسط مسوولین محترم مدارس ، برخورد و پیگیری های لازم انجام خواهد گرفت ، اما مهمترین مساله در این میان توجه به این نکته می باشد که مربیان عزیزمان در مدارس چگونه از ورود اشیاء ممنوعه به فضای داخلی مدرسه جلوگیری به عمل آورند ؟
بدیهی است که بهترین رویکرد ، انجام امور پیشگیرانه از قبیل برگزاری برنامه های فرهنگی ، ارائه توضیحات سازنده ، معرفی آثار مخرب و در نهایت روشن نمودن زوایای تاریک این مسیر برای والدین و دانش آموزان می باشد ، و البته مسلّم است که فرهنگیان عزیزمان در مدارس با تمام قوا و با جدیت بسیار در راستای این امر مهم ، تمامی مساعی خود را به کار بسته و بی وقفه کوشش می نمایند .
چنانچه دانش آموزی علیرغم تمامی آموزش ها و اقدامات فرهنگی پیشگیرانه باز هم مبادرت به آوردن وسایل ممنوعه به داخل مدرسه نمود ، طبیعی می باشد که مسوولین مدرسه بایستی با این مسأله به شکل جدی تری برخورد نمایند که نتیجۀ این اقدام نابهنجار ، رسیدن آسیب به دیگر دانش آموزان نباشد .
اما مسأله اصلی این است که مسوولین محترم مدارس با توجه به ازدیاد جمعیتی دانش آموزان و وجود مشغله های متعدد چگونه خواهند توانست از وجود لوازم ممنوعه توسط یک فرد در مدرسه آگاه شده و اقدامات لازم را انجام دهند ؟
شاید یکی از روشهای معمول و سنتی که در بسیاری از مدارس نیز به ناچار انجام می پذیرد ، تفحص کیف و بازرسی بدنی دانش آموزان به صورت دستی می باشد ، که البته این روش حاوی اشکالات بیشماری بوده و ابعاد منفی و مخرب آن به مراتب بیشتر از ابعاد مثبت و سازنده اش خواهد بود ، چرا که بازرسی فیزیکی دانش آموز به شکل دستی توسط مربیان در مدارس به شدت شأنیت مسوولین مدرسه را تنزل بخشیده و همچنین شخصیت دانش آموز را نیز تخریب می نماید ، در ضمن اینکه بازرسی دانش آموز به شکل دستی غالباً به دلیل وجود بسیاری از معذوریات به طور کامل امکانپذیر نبوده و ممکن است شی مربوطه در قسمتهای مختلفی از بدن پنهان شده باشد که قابل کشف از این طریق نباشد .
صرفنظر از مسائل عنوان شده توجه به این نکته نیز ضروری می باشد که لمس دانش آموز به منظور بازرسی فیزیکی از نظر قانونی ممنوع بوده و قانون گذار چنین اجازه ای را در اختیار مربیان مدارس قرار نمی دهد .
با توجه به مسائل مطرح شده می توان دریافت که طبق قانون ورود یک سری از لوازم به داخل مدرسه توسط دانش آموز ممنوع بوده و مسوولین مدرسه موظف به بررسی و پیگیری در این خصوص می باشند و از سوی دیگر لمس و تفحص دانش آموز به صورت دستی طبق همان قانون ممنوع می باشد و لذا می توان نتیجه گرفت که جهت اجرای کامل و صحیح قانون نیاز مبرم به یک ابزار تخصصی در این زمینه امری غیر قابل انکار خواهد بود .
البته این مشکل در بسیاری از جوامع توسعه یافته نیز به مانند کشور ما وجود دارد و متخصصین این کشورها در راستای حل این مشکل اقدام به طراحی و ساخت ابزاری مناسب در این زمینه نموده اند .
شرکت رسا الکترونیک نیز در راستای رسالت نو آوری خود و با هدف بهینه سازی سیستم های تمامی مراکز ، نهاد ها و سازمانهای میهن عزیزمان ایران به ویژه نهاد مقدسی همچون مدرسه ، پس از انجام بررسی ها و تحقیقات گسترده و با شناخت کامل از خلاء موجود اقدام به طراحی و ساخت محصولی بی نظیر ، کارآمد و منطبق بر تمامی استانداردهای بین المللی با عنوان راکت بازرسی فیزیکی (راکت ردیاب موبایل) نموده است .
ادامه
راکت بازرسی فیزیکی (راکت رد یاب موبایل) مدل : RMD-300
با توجه به این که در بسیاری از مراکز ، نهادها و سازمانهای مختلف کشور ورود اشیایی از قبیل موبایل ، تبلت ، دوربین ، چاقو ، انواع اسلحه ، بستۀ سیگار و ... دارای ممنوعیت بوده و از طرفی در تمامی مدارس نیز به همراه داشتن چنین لوازمی از جانب دانش آموزان به معضلی بزرگ تبدیل شده است بدیهی می باشد که در راستای جلوگیری از ورود این قبیل اشیاء ممنوعه در تمامی حوزه های ذکر شده تمهیدات و سازه کارهای متعددی در نظر گرفته شود.
یکی از ابتدایی ترین روشهای به کار گرفته شده در این خصوص ، همانگونه که قبلا نیز به آن اشاره شد ، انجام بازرسی فیزیکی و تفحص دستی می باشد که اولاً سبب تنزل شأنیت افراد بوده و ثانیاً به علت وجود پاره ای از معذوریات این نوع بازرسی هرگز به طور کامل قابل انجام نخواهد بود و در بیشتر مواقع بسیاری از اشیاء پنهان شده در قسمتهای مختلف بدن قابل کشف از این طریق نمی باشد .
رویکرد دوم استفاده از گیت های بازرسی می باشد که اگر چه نسبت به بازرسی دستی روش به مراتب بهتری محسوب می گردد اما با توجه به داشتن پاره ای از اشکالات باز هم روش مناسبی به نظر نمی آید ، زیرا یکی از مهمترین مشکلات استفاده از گیت های بازرسی وجود هزینه های هنگفت در برقراری و نگهداری آن می باشد که با توجه به پیروی از الگوی اقتصاد مقاومتی در بیشتر حوزه ها به خصوص در مدارس امکان انجام چنین هزینه هایی وجود نخواهد داشت .
دومین ایراد استفاده از گیت های بازرسی به نوع سیستم کاربری آن باز می گردد چرا که در صورت عبور شخص حامل اشیاء غیر مجاز از زیر گیت ، وجود شی توسط این سیستم اعلام خواهد شد اما تشخیص محل دقیق اختفای شی توسط گیت امری محال بوده و لذا مسوول مربوطه لاجرم می بایست بازهم به شیوه سنتی عمل کرده و به روش دستی فرد مظنون را مورد تفتیش قرار داده که شاید بتواند از این طریق شی مربوطه را کشف نماید .
با توجه به اینکه در دنیای امروز سیستم هایی در صدر نمودار موفقیت و کاربری قرار می گیرند که اولاً از نظر اقتصادی به صرفه و ارزان بوده و ثانیاً ساختار طراحی و مکانیزم عملکرد آنها دارای مولفه هایی از قبیل کمترین ضریب خطا ، ساده ترین روش استفاده و بیشترین میزان دقت بوده و تا حد امکان قابلیت حمل آسانی داشته باشند ، لذا می توان نتیجه گرفت که گیت های بازرسی به دلیل عدم وجود فاکتور های ذکر شده به لحاظ کیفی در شمار سیستم های بهینه و کار آمد قرار نگرفته و به همین علت تمامی جوامع صنعتی و توسعه یافته همواره به دنبال راه حلی مناسب در راستای حذف این سیستم و جایگزین نمودن سیستمی بهینه که پاسخگوی تمامی نیازهای حراستی مراکزی از این دست باشد بوده اند و در نهایت پس از انجام تحقیقات و بررسی های متعدد موفق به طراحی و ساخت دستگاهی با عنوان راکت بازرسی فیزیکی گردیده اند .
شرکت رسا الکترونیک نیز در راستای رسالت نوآوری خود و با به کار گیری تمامی پتانسیل بخش تحقیق و پژوهش (R&D) ، پس از انجام بررسی ها و تحقیقات گسترده و با تکیه بر دانش بومی جوانان ایرانی ، اقدام به طراحی و ساخت محصولی بی نظیر با عنوان راکت بازرسی فیزیکی (راکت ردیاب موبایل) مدل RMD-300 نموده است ، که در مقایسه با انواع مشابه خارجی اولاً از نظر اقتصادی به مراتب ارزان تر بوده و ثانیاً به لحاظ فنی دارای کیفیت بیشتر، ضریب خطای کمتر و دقت بالاتری می باشد .
قابلیت ها و توانایی های راکت بازرسی فیزیکی (راکت ردیاب موبایل) مدلRMD-300
- دستگاهی بی نظیر و پر سرعت جهت کشف فلزات و اشیاء ممنوعه از قبیل موبایل ، تبلت ، دوربین ، انواع اسلحه ، چاقو ، بسته سیگار و ...
- مجهز به آلارم صوتی ، LED نوری و سیستم لرزاننده (ویبره) در لحظه کشف
- توانایی قطع آلارم صوتی در هنگام استفاده از سیستم لرزاننده (ویبره)
- تشخیص محل دقیق شی به صورت نقطه ای
- مجهز به شاسی افزایش حساسیت
- اتصال باطری به روش سوکتی جهت سهولت در تعویض
- برخورداری از دقت بسیار بالا و عدم امکان خطا
- پشتیبانی و گارانتی : سازمان خدمات پس از فروش شرکت ، با بهره گیری از سیستمی نوین و کارآمد و با روندی پویا و طیفی گسترده به صورت بیست و چهار ساعته در تمامی ایام سال آماده ارائه خدمات به مشتریان عزیز می باشد .
ادامه
«لیست برخی از مدارسی که تا کنون به دستگاه راکت بازرسی مجهز شده اند»
نام پروژه |
تاریخ پروژه |
محل انجام پروژه |
مدرسه راهنمائی سعدی |
سال 1387 |
تهرانپارس / خیابان جشنواره |
مجتمع مسکونی 77 واحده میثم |
سال 1386 |
اتوبان شهید محلاتی / خیابان میر هاشمی / بعداز مسجد میثم / پلاک 1/101 |
مدرسه راهنمائی پارس |
سال 1386 |
تهرانپارس / خیابان جشنواره / خیابان زارع |
مدرسه راهنمائی شهید فهمیده |
سال 1387 |
خیابان شهید بهشتی / خیابان اندیشه / نبش اندیشه ششم |
مدرسه ابتدائی استاد شهریار |
سال 1388 |
تهرانپارس / خیابان استقلال / نرسیده به خیابان قنات کوثر |
مدرسه فجر خاتم |
سال 1391 |
خیابان جانبازان شرقی / نرسیده به تقاطع رشید |
دبیرستان ماندگار البرز |
سال 1385 |
خیابان انقلاب اسلامی / بعد از تقاطع حافظ / دبیرستان البرز(ساختمان شهید مطهری) |
مدرسه ابتدائی دکتر چوبینه |
سال 1391 |
خیابان هنگام / خیابان فرجام / میدان صدم / خیابان فرهنگ |
مدرسه حضرت مریم(س) |
سال 1386 |
بزرگراه ارتش / شهرک شهید محلاتی / خیابان فتح / خیابان فتح یک |
مجتمع آموزشی نور قائم (عج) |
سال 1387 |
بزرگراه ارتش / مینی سیتی / شهرک قائم (عج) / خیابان سوسن دوم |
مدرسه ابتدایی دخترانه مهندس منصور نفر |
سال 1387 |
تهرانپارس / میدان رهبر / خیابان شهید رجائی |
مدرسه جواد الائمه |
سال 1387 |
تهرانپارس / خیابان جشنواره |
مدرسه راهنمایی شهید بابایی |
سال 1386 |
خیابان پیروزی /خیابان طبرسی / کوچه مدنی |
مدرسه امام حسین (ع) |
سال 1388 |
بزرگراه ارتش / شهرک شهید محلاتی / بلوار بسیج / میدان امام علی(ع) |
مدرسه حاج رجب حاتمی |
سال 1387 |
تهرانپارس / خیابان جشنواره / خیابان زهدی |
شهر داری بومهن |
سال 1385 |
ابتدای بومهن |
مجتمع 64 واحده باران |
سال 1390 |
پردیس / فاز 4 / مجتمع 64 واحده باران |
مجتمع تجاری ایران زمین |
سال 1387 |
شهرک غرب / خیابان ایران زمین / مجتمع تجاری ایران زمین |
شرکت مگا موتور |
سال 1388 |
جاده مخصوص کرج / شرکت مگاموتور |
مجتمع مسکونی 50 واحده سعدآباد |
سال 1390 |
تجریش / خیابان سعدآباد / کوچه پنجم / پلاک 7 |
مجتمع مسکونی 96 واحده فرشته |
سال 1389 |
کرج / فردیس / انتهای کانال غربی / خیابان شهرک ناز |
مدرسه خالق |
سال 1387 |
خیابان هنگام / خیابان فرجام / خیابان حسینعلی |
ساختمان سپهر الکترونیک(سپهر2و1) |
سال 1385 |
خیابان شهید بهشتی /ابتدای خیابان بخارست / کوچه دوم / پلاک9 |
خانه معلم درکه |
سال 1382 |
بزرگراه چمران /خیابان درکه / میدان درکه |
مدرسه ابتدایی و راهنمایی تقوی نیا |
سال 1387 |
بزرگراه ارتش / خیابان ازگل / کوچه طلوعی |
مدرسه ابتدایی فرزانگان |
سال 1387 |
حکیمیه / بلوار بهار / ابتدای خیابان گلریز |
مدرسه راهنمایی پسرانه حکمت |
سال 1388 |
حکیمیه / بلوار بهار / ابتدای خیابان گلریز |
مدرسه راهنمایی دخترانه حضرت زهرا(س) |
سال 1389 |
لویزان / میدان حسین آباد / خیابان جوانشیر |
دبستان دخترانه توحید |
سال 1387 |
نوبنیاد / ابتدای اتوبان شهید بابائی / شهرک شهید رجائی (نور) |
مدرسه ابتدایی شهید جاجرودی |
سال 1387 |
میدان رسالت / خیابان نیروی دریایی / کوچه شریعتی |
مهد کودک خردمند |
سال 1384 |
میدان هفتم تیر / خیابان کریمخان زند / خیابان خردمند شمالی / کوچه بیات |
مدرسه نجم ثاقب |
سال 1387 |
خیابان انقلاب اسلامی / نرسیده به پیچ شمیران / خیابان صفی علی شاه |
مدرسه دخترانه اندیشه |
سال 1387 |
امیر آباد شمالی / خیابان بیست و یکم |
مدرسه دانش |
سال 1385 |
یوسف آباد / خیابان بیستم |
مهد کودک دکتر چوبینه |
سال 1385 |
خیابان هنگام / خیابان فرجام / خیابان 45 |
مدرسه ملاصدرا |
سال 1391 |
خیابان پیروزی / بلوار ابوذر / پل سوم |
دبیرستان دخترانه یاس نبی(ص) |
سال 1391 |
خیابان شهید قدوسی / نرسیده به چهار راه قصر / جنب مخابرات |
دبیرستان دخترانه رضوان |
سال 1386 |
تهرانپارس / بین عادل و زرین / خیابان 200 |
مدرسه ابتدایی آزاده |
سال 1385 |
بزرگراه ارتش / مینی سیتی / شهرک لویزان 3 |
مجتمع مسکونی فرهنگیان بلوکA6 |
سال 1387 |
تهرانپارس / خیابان استخر / شهرک فرهنگیان / بلوکA6 |
شرکت ژلاتین کپسول |
سال 1390 |
شهریار / شهرک اداری / شرکت ژلاتین کپسول |
دانشگاه علم و صنعت ایران(دانشکده ریاضی) |
سال 1389 |
خیابان هنگام / خیابان علم و صنعت / دانشگاه علم و صنعت |
شرکت بهداد |
سال 1391 |
جاده مخصوص کرج / وردآورد / ساختمان اداری شرکت بهداد |
صندوق قرض الحسنه مقدس اردبیلی |
سال 1388 |
چهار راه گلوبندک / روبروی کوچه درخونگاه / صندوق قرض الحسنه مقدس اردبیلی |
اداره پزشک قانونی استان البرز |
سال 1390 |
کرج / خیابان عظیمیه / اداره پزشک قانونی |
استخر سرو |
سال 1386 |
سعادت آباد / ميدان سرو / خيابان آسمان / خيابان آسمان پنجم |
مدرسه راهنمائي دخترانه شهيد ناهيدي |
سال 1388 |
تهرانپارس / خيابان جشنواره / خيابان معيني نژاد / كوچه سوم |
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر |
سال 1383 |
شهرستان ملایر / دانشگاه آزاد اسلامی |
اداره دارایی استان تهران |
سال 1385 |
میدان امام خمینی (ره) / اداره دارائی استان تهران |
مدرسه شهید جلیلی |
سال 1392 |
افسریه / بین پانزده متری سوم و چهارم / کوچه چهل و پنجم |
بیمارستان دکتر غرضی(ملایر) |
سال 1390 |
شهرستان ملایر /بیمارستان دکتر غرضی |
دادگستری شهرستان بجنورد |
سال 1387 |
شهرستان بجنورد / ساختمان دادگستری |
متل تفریحی عسل |
سال 1385 |
مازندران / بابلسر / پارگینگ ششم |
متل تفریحی جهان |
سال 1385 |
مازندران / بابلسر / پارگینگ چهارم |
مجتمع مسکونی 83 واحده طاها |
سال 1391 |
کرج / گرمدره / تعاونی مسکن اقلیم گستران صدرا |
بیمارستان امام خمینی (ره) بخش کانسر |
سال 1388 |
ابتدای بلوار کشاورز / بیمارستان امام خمینی (ره)(بخش کانسر) |
مهد کودک ایرانمهر |
سال 1386 |
ابتدای جاده مخصوص کرج / شهرک اکباتان / بلوار شهید نفیسی |
تالار پذیرائی المهدی (عج) |
سال 1383 |
خیابان دماوند / بعد از تقاطع سبلان |
کارخانه تولیدی رینگ خودرو پارس |
سال 1383 |
قزوین / تاکستان / سه راهی شامی شاپ |
مدرسه دخترانه شهدای هفتم تیر |
سال 1392 |
بزرگراه چمران / خیابان درکه / بالاتر از میدان درکه / جنب خانه معلم |
مدرسه دخترانه مهدیه |
سال1388 |
اتوبان شهید همت /خیابان ریحانی جنوبی /خیابان صباح شرقی |
مدرسه دخترانه سلام |
سال1392 |
خیابان شهید مفتح /خیابان شهید تقدی/ پلاک 6 |
مدرسه شهید جلالوند |
سال1389 |
افسریه/ بین پانزده متری دوم و سوم / نبش کوچه هفتم |
مدرسه ندای حق |
سال1388 |
بزرگراه رسالت/ مجیدیه جنوبی خیابان شهید شریفی |
مدرسه شهید پاکدامن |
سال1387 |
خیابان هنگام/ خیابان شمیران نو/ دبستان شهید پاکدامن |
مدرسه دخترانه راه دانش |
سال1386 |
خیابان طالقانی/خیابان بهار شمالی/ خیابان طباطبایی |
مدرسه راهنمایی شایستگان |
سال1387 |
انتهای یاخچی آباد/ میدان وصال /روبروی تالار قصر وصال |
مدرسه ابتدایی شهید مطهری |
سال1392 |
خیابان رسالت/ تقاطع دردشت |
مجتمع مسکونی شقایق |
سال1392 |
بزرگراه ارتش/ شهرک شهید محلاتی/ میدان امام علی/خیابان ولایت چهارم |
دبیرستان بنیاد |
سال1391 |
فلکه چهارم تهران پارس/تقاطع غربی پارک پلیس/خیابان شهید نظری |
مجتمع آموزشی نور علوی |
سال1392 |
فلکه چهارم تهرانپارس/ضلع غربی پارک پلیس/خیابان توحید/ششم شرقی |
مدرسه شهید اخوان |
سال1392 |
خیابان پیروزی/ بلوار ابوذر/بین پل دوم و سوم/ روبروی شهرداری ناحیه 4 |
دبیرستان نظر |
سال1392 |
نیاوران/منظریه2 |
ابتدایی دخترانه طبرسی |
سال1392 |
خیابان شهید مدنی /خیابان شهید محمودی/ کوچه میرزایی |
هنرستان پروین اعتصامی |
سال1392 |
خیابان قزوین /دوراهی قپان / خیابان باغ خزانه |
مدرسه ابتدايي پسرانه امت |
سال 1389 |
تهرانپارس / خيابان 182 غربي / تقاطع عادل |
دبيرستان دخترانه خاورمتنش |
سال 1393 |
ولنجك / بلوار دانشجو / بلوار عدالت |
دبيرستان پسرانه شهيد مظلوم |
سال 1393 |
خيابان شهيد نامجو / چهار راه معينيه / جنب بانك ملت |
مجتمع آموزشي كوشيار |
سال 1393 |
فلكه اول شهران / خيابان حاج آقا خياباني / خيابان بنفشه |
دبيرستان دخترانه اخلاص |
سال 1393 |
اشرفي اصفهاني / انتهاي بلوار كمالي |
دبيرستان دخترانه 15 خرداد |
سال 1393 |
حكيميه / انتهاي شهرك والفجر / نبش بوستان هشتم |
مدرسه ابتدائي پسرانه شهيد روح اللهي |
سال 1393 |
خيابان شهيد بهشتي / خيابان انديشه / خيابان انديشه پنجم |
مجتمع آموزشي سيماي فرهنگ |
سال 1393 |
فلكه اول شهران / خيابان حاج آقا خياباني / خيابان بنفشه |
راهنمایی دولتی دخترانه سمیه |
سال 1393 |
دلاوران / خیابان سراج / انتهای خیابان گلستان پنجم |
ابتدائی دولتی پسرانه شهید شاه آبادی |
سال 1393 |
اقدسیه / انتهای تنگستان چهارم |
دبیرستان دخترانه شاهد تزکیه |
سال 1393 |
اتوبان شهید باقری / خابان دردشت |
ابتدائی دولتی دخترانه شهید بهشتی |
سال 1393 |
اتوبان شهید بابائی شهرک شهید بهشتی |
مدرسه دولتی دخترانه ملت |
سال 1393 |
تهرانپارس / وفادار شرقی / ایستگاه مدرسه |
دبیرستان غیر انتفاعی دخترانه مهر |
سال 1393 |
قنات کوثر / میدان امید / بلوار مطهری / انتهای خیابان نهم مرکزی |
دبیرستان دولتی پسرانه ابوریحان |
سال 1393 |
نارمک / خیابان جانبازان / خیابان گلستان / پائین تر از پارک فدک |
دبیرستان پسرانه شاهد شهدای بدر |
سال 1393 |
شهرک غرب / خیابان سیمای ایران |
دبیرستان دولتی دخترانه فرهنگ |
سال 1393 |
تهران نو / خیابان بلال حبشی / نبش خیابان بابا طاهر |
دبستان غیر دولتی پسرانه علوی |
سال 1393 |
آیت الله کاشانی / خیابان نجف زاده فروتن / گلستان دوم |
دبیرستان دولتی پسرانه شیخ فضل الله نوری |
سال 1394 |
پیروزی / خیابان پنجم نیرو هوایی / فرعی 42/4 |
کارواش بزرگ آ . ب . ث |
سال 1394 |
تهرانپارس / فلکه چهارم / خیابان وفادار شرقی / بعد از خیابان استخر |
دبیرستان دولتی شاهد پسرانه رهروان امام |
سال 1394 |
اکباتان/ شهرک آپادانا / کوچه پامچال |
مجتمع تجاری و اداری عقیق |
سال 1394 |
خیابان قزوین / خیابان امین الملک / نرسیده به بازار مبل یافت آباد / جنب آستان امام زاده حسن |
دبستان دولتی دخترانه پروین اعتصامی |
سال 1394 |
بزرگراه رسالت / مجیدیه شمالی / سه راه پیاله / انتهای کوچه یاس |
دبستان دولتی دخترانه طالقانی |
سال 1394 |
خیابان شریعتی / 4 راه قدوسی / خیابان اندیشه / خیابان اندیشه دوم |
هنرستان دولتی دخترانه امام رضا(ع) |
سال 1394 |
مسعودیه / شهرک والفجر / خیابان غلامی / جنب فروشگاه شهروند |
دبیرستان دخترانه رهنمایان 2 |
سال1394 |
کرج / مشکین دشت / ابتدای کریم اباد / روبروی دبیرستان البرز |
دبیرستان شاهد پسرانه شهدای ملاصدرا |
سال 1394 |
خیابان دماوند / نرسیده به ایستگاه وحیدیه / خیابان شهید نبییان |
دبیرستان دخترانه فاطمیه |
سال 1394 |
پیروزی / خیابان دوم نیرو هوایی / خیابان 31/2 |
هنرستان دولتی دخترانه سپیده کاشانی |
سال 1394 |
سه راه فلاح / خیابان مجید پیغمبری |
دبیرستان پسرانه حضرت امیر (ع) |
سال 1394 |
کرج / ابتدای مهر ویلا |
دبستان دولتی دخترانه حقیقت |
سال 1394 |
لویزان / خیابان شاهرضایی / خیابان شهید سلیمی |
دبیرستان دولتی دخترانه گرشاسب |
سال 1394 |
ولیعصر / خیابان انقلاب / بن بست سعید |
دبستان غیر دولتی علوی |
سال 1395 |
تهران نو / میدان اطلاعات / خیابان سعدی غربی / پلاک 150 |
ادامه